Viktiga ämnen!

Jag vet... det är sommar solen skiner äntligen och då ska jag komma här och tynga ner ert samvete med att ta upp två VIKTIGA men kanske väldigt tunga ämnen.

Ungcancer.se
Ung Cancer är en ideell organisation för unga vuxna cancerdrabbade, 16-30 år.
 Som jobbar för att förbättra unga vuxna cancerdrabbades levnadssituation. Med det menar de att unga vuxna cancerpatienter inte bara ska överleva, utan även ha ett riktigt bra liv. Ungcancer jobbar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för unga cancerdrabbade både under och efter sjukdomstiden.

Trots att fler än 800 unga personer drabbas av cancer varje år har det tidigare saknats en organisation som stöttar dem genom besked, sjukdom, vård och i sitt fortsatta liv. De identifierade ett stort behov av mötesplatser, information och debatt som driver unga vuxna cancerdrabbades frågor. Därför grundades Ung Cancer.

Ung Cancer är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation.


Klicka på länken och gör en skillnad du med.


Musikhjälpen 2012

Musikhjälpen 2012 kommer att hållas i Malmö och jag och min kollega ska försöka få vår abetsplats att hoppa över jukklappar i år och skänka pengarna dit istället, samt hitta på någon aktivitet där vi ska samla in pengar.

Nu har musikhjälpen inte gått ut med temat för i år ännu men det spelar inte så stor roll. Vi ska ändå trycka på vår arbetsplats att delta så mytcket som det bara går.

Kommentarer
Postat av: Cilla

Julklappar kan väl kvitta. Bättre att stödja umgcancer =)Sv:Inte bara dagen blir förstörd,hela arbetsveckan blir knasig. =b

2012-07-24 @ 21:18:18
URL: http://cillapillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0