Morsdag....


Av Julia
 


Tv tablå

Hallå!!

Har ni sett hur mycket bra det visas på tv just nu??!!

Vad ska jag välja?

SVT 1 Hitch
Kanal 9 Bodyguard
TV 4 film Ocean's Eleven
Dansk 1 Pretty Woman

Vad ska kolla på??

Ny TV

HA så har man en ny tv här hemma då... Lite större och lite bättre antar jag.. Vet inte så mycket om sånt där!

Det som är skönt med att ha en ny Tv är att nu får jag en Tv i sovrummet... Så kan jag titta på mina serier och D på sin sport utan att nån av oss blir sura...

ME LIKE!!


Tävling

Testar min tur igen...
Vad säger ni om en tävling där ni kan vinna ett valfritt smycke ur hela sortimentet på cocoo.se? För att vara med och tävla behöver du bara skriva ett inlägg om tävlingen i din egen blogg (bara kopiera in denna text och bild och se till att länkarna funkar) och sedan skriva en kommentar här (http://rikauteliggare.devote.se/blogs/1958261/taevling.htm) med ditt namn och artikelnumret på smycket du vill ha. Hur enkelt som helst. Tävlingen pågår fram till den 10 juni då en vinnare utses. Lycka till!

Derby!!

Vi är laget som krossar gnaget och käkar djurgården till frukost...


Mammas tjej..

Morsdag 31 maj


Mors dag
är en högtid som uppmärksammar moderskapets mödor och firar minnet av ens moder,
Dagen introducerades i Philadelphia 1908 av amerikanskan Ann Jarvis för att på årsdagen av hennes egen mors, Anna Jarvis, bortgång hedra dennas minne.

Anvisningar till firande av Mors dag

  1. Svenska flaggan hissas från hemmets flaggstång.
  2. Mor hälsas om morgonen med sång av barnen.
  3. Hon bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Hon hedras med blommor och en liten gåva.
  4. Henne beredes, så långt det är möjligt, vila och frihet från allt hushållsarbete under den dagen. Barnen bädda, sopa, laga mat och diska.
  5. Vid eftermiddagskaffet eller på aftonen hålles en liten högtidlighet, där far i huset medverkar. Något vackert läses upp utantill, och hjärtats tack bringas Mor, som är hemmets sammanhållande kraft. Barnen utbedja sig Mors förlåtelse för ohörsamhet och bristande tacksamhet, för allt som vållat Mor sorg, suckar, bekymmer och svårigheter.
  6. Frånvarande barn hälsa Mor med brev eller telegram eller vykort, som särskilt gjorts och tillhandahålles för Mors dag.

ur broschyren "Anvisningar till firande av Mors dag" 1920

 


Val 2009


Tryck på bilden för mer info...

röhöhö

Som Marcus skulle ha sagt...

Jag vann!!!! Denna tävling


Pensionär...

Hur länge måste du jobba innan du får gå i pension....
Resten av listan hittar du här...

Född 1970

Du blir 65 år 2035. Du borde arbeta tills du är 67 år och 7 månader. Då får du 19 år och 1 månad som pensionär. Det är 1 år och 8 månader mer än den som föddes 1930 eftersom du förväntas leva tills du är 86 år och 3 månader.

Född 1975

Du blir 65 år 2004. Du borde arbeta tills du är 67 år och 10 månader. Då får du 19 år och 2 månader som pensionär. Det är 1 år och 9 månader mer än den som är född 1930. Du förväntas leva tills du är 86 år och 7 månader.

Född 1980

Du blir 65 år 2045. Du borde arbeta tills du är 68 år. Då får du 19 år och 3 månader som pensionär. Det är 1 år och 10 månader mer än den som är född 1930. Du förväntas leva tills du är 86 år och 10 månader.

Född 1985

Du blir 65 år 2050. Du borde arbeta tills du är 68 år och 2 månader. Då får du 19 år och 4 månader som pensionär. Det är 1 år och 11 månader mer än den som är född 1930 och som gick i pension vid 65 år. Du förväntas leva tills du är 87 år.

Född 1990

Du blir 65 år 2055. Du borde arbeta tills du är 68 år och 2 månader. Då får du 19 år och 5 månader som pensionär. Det är 2 år mer än den som är född 1930. Du förväntas leva tills du är 87 år och 1 månader.


Till AP


Anonyma polarens reklam....  Hon vet vad jag menar..

Bebisar..

Det är många bebisar runt om kring mig just nu... loppet inom 1 ½ månad så har jag blivit Faster och Moster. En av mina favorit bloggerskor är gravid, vänner till mig är gravida. Och ute tycker jag att jag bara ser magar överallt...när katten är borta....

14e911e4d4306bb576fe1b57180cf0e5.png

när katten är borta.... Tur att de jag pratar med inte ser hur jag sitter och jäser...


BFF


Julia och Hennes Best Friend Forever

Success

Det finns människor i världen som har lyckats väldig bra, med det dem har gjort.
Jag behöver inte gilla dessa människor för vad de står för eller tycka som de, men jag kan inte låta bli att bli imponerad utav deras hängivenhet, deras strävan att bli något.  Att de är smarta helt enkelt. 

Exempel på detta är Blondinbella och Hugh Hefner. Jag jämnför inte dem. Men båda två har lyckats bra här i livet med det de har gjort.

Isabella Desirée Löwengrip Rydberg, född 21 oktober 1990, även känd som Blondinbella, Hennes blogg "Blondinbellas blogg", som hon startade vid 14 års ålder, är för närvarande den mest populära bloggen i Sverige, enligt bloggportalen. Hon anser själv att det hon bloggar om mest är sitt liv och vardag. Förutom bloggandet går hon i gymnasiet Jensen Norra hon äger dessutom 80 procent av Blondinbella AB, som säljer annonser och driver bloggens kommersiella verksamhet. I juni 2008 startade Löwengrip nätbutiken Bellme, som komplement till bloggen. 2008 hade hennes eget tv-program kallat "Blondinbellas TV-dagbok" premiär i TV400, och hon deltog i Let's Dance 2009.

Ganska bra jobbat för att vara så ung.
Personligen så är jag inte något större fan av henne, men jag kan inte låta bli att bli imponerad utav hennes framgång.Hugh Marston Hefner
, född 9 april 1926 i Chicago, Illinois, är en amerikansk medieföretagare, grundare och ägare av tidskriften Playboy (sedan 1953).

Hugh Hefner arbetade i början av 1950-talet på tidningen Esquire. Trots att tidningen var frispråkig och erbjöd sina läsare kvalité, så tyckte Hefner att det var någonting som saknades. Han började fundera över den perfekta tidningen och de ledde så småningon till manifestation. Hemma i hans lilla kök i Chicago skapades tidningen Stag Party, en tidning för män som snart döptes om till Playboy. Det allra första numret pryddes av Marilyn Monroe, något som bidrog till framgångarna.Redan från början såg Hefner till att knyta högaktuella och orädda skribenter till sig, något som också skapade rubriker och uppmärksamhet.

Tidningen Playboy växte och lösnummerförsäljningen likaså. Hefners ambitioner kostade pengar men det hade han råd med. I början av 1970-talet då tidningen sålde som mest, såldes sju miljoner exemplar varje månad! Denna enorma tillväxt ledde till många sidoprojekt: bokutgivning, TV-sändningar, Playboy-klubbarna och mycket annat.

Hefner bor sedan 1971 på Playboy Mansion på Charing Cross Road i Holmby Hills i Los Angeles. Egendomen har blivit omtalad för de fester med speciellt inbjudna som Hefner ordnar med jämna mellanrum.


Säga vad man vill om mannen, men han är smart. och han har jobbat hårt för sitt imperium.

 


tävling

Jag är med i en tävling HÄR

Många tävlingar på sista tiden.. Men det är kul! Nåt spännande måste jag ju göra med mitt liv!

Håll tummarna för mig återigen

Disgusting

1.Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2.Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
3.En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4.Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover. 
5.Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6.Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7.De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8.Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9.Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10.Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11.Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. 
12.Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen

Dagens bästa!!

18 skäl till att vara glad över att du inte är tonåring länge...
1.Aldrig någonsin skulle du komma på tanken att låta en kompis göra en hempermanent på dig.
2.Du behöver inte göra slut med någon av anledningen att han är skorpion och du har läst att era tecken inte passar ihop. 
3.Höjden av pinsamhet är inte att det råkar trilla en tampong ur handväskan. 
4.Du behöver inte längre minst tre timmar inför en fest för att prova kläder, sminka dig och fixa håret. 
5.Att oroa sig över att sugmärken på halsen syns är inte en naturlig del av vardagen.
6.Du måste inte hångla i sjutton timmar tills tungan domnar. Du kan ha sex med en gång.
7.När du väljer killar är det inte av ytliga anledningar som att de har bil. Eller åtminstone körkort. 
8.Upptäckten av en finne på näsan innebär inte att du vägrar lämna huset på tre dagar. 
9.Du slipper ha mössa på dig inomhus. Och solglasögon. 
10.Att "gå ut" en fredag betyder nuförtiden att gå på krogen. Inte att driva runt på gatorna eller hänga uppklädd runt den lokala korvkiosken och dricka dåligt vin. 
11.I korvkiosken har du dessutom råd med en tunnbrödsrulle om du skulle vara sugen. Inte bara "en halv pommes med extra ketchup".
12.Du måste inte gå runt med bar mage eller kontiga färger som du inte passar i bara för att det råkar vara modernt. 
13.Hälften av månadsbudgeten går inte längre till Clerasil och läppcerat med fruktsmak. 
14.I simhallen kan du byta om i lugn och ro utan att automatiskt kolla in ifall andra har större bröst än du. 
15.Ytterst sällan händer det nuförtiden att du faller i gråt framför spegelbilden "för att du är så ful". 
16.På bion slipper du låtsas vara rädd för fåniga saker ur dåliga skräckfilmer bara för att Han tröstande ska lägga armen om dig.
17.Du skulle inte drömma om att låtsas vara extremt road av skateboard, Arsenal, Formel 1, deathmetal alternativt Det kommunistiska manifestet bara för att killen du spanat in ska få upp ögonen för dig.
18.Du ägnar inte en massa tid åt att oroa dig över celluliter, övervikt eller form på tuttarna. Istället är du lätt överviktig, har några celluliter samt små bröst men har insett att du faktiskt är jäkligt snygg ändå!

jag ser ljuset Jonathan!

2b6f7c7f58a70fcb6325ba0b5c1d3d45.png

jag ser ljuset Jonathan!


Filmkväll

Nu ska jag och Annonyma polaren snart ha en filmkväll.. Har varit och hyrt Bröllopsduellen.  Barnen har hyrt något annan. Hoppas att den är bra.
Nån som sett den? Vad tycker ni?


ledighet..

SÅ är man inne på sin 2:a dag av ledighet, och har 2 kvar. Vet inte riktigt vad jag ska göra med all denna frihet??

Känns som om jag borde göra nåt vettigt, elle bara ligga hemma och må bra.

HIss eller diss
Spotify

jag är med i en tävling..

Heja mig!!


Tommy


Go morron!!

Allt bra idag?
Själv så känner jag mig utvilad och pigg.

Har lyckats med det bästa! Har raderat alla bilderna i mobilen.. Smart drag Petra! Tur så var det inte värre än att dem bilder jag vill spara har jag skickat över till datan!
love bluetooth!!!


är inte snäll

Ja, jag vet jag är inte snäll... Men jag skrattar så att tårarna rinner när jag ser dessa reklamer...


En del av mig längtar tills jag får åka denna medans en annan del av mig skriker NEJ!!!!
Längtar tills vi ska på grönan

Nån som åker den med mig?!

Här sitter jag

framför datorn.. Och väntar på att Petra ska komma hem. Vill ha kaffe på balkongen nu!!


Efterlysning

En 15 årig flicka i Örebro är försvunnen. Är det någon som vet något??

Hittade länken i Egoinas blogg.. Någon som vet något..Kolla här

Jag vill ha..

       

   

Hur snygga är inte dessa?? Jag vill ha... Måste bara bestäma mig för vilka jag ska ha...

ÅÅ I-lands problem!!!

finns att beställa här

Åldersgräns?

Jag har en vän som är tillsammans med en kille om är ca 15år äldre än henne. Och jag är tillsammans med en kille som är 1 år yngre än mig.
Inte för att jag tycker att det är något fel med åldersskillnad. Men vart ska man dra gränsen? Vid vilken ålder går det över från att vara ok till att bli äckligt??

Varför är det mer ok med en äldre kille än med en äldre tjej??

Är det ok med stor ålderskillnad om det är kärlek? Eller är det så att det är någon som blir utnyttjad om det är för stor åldersskillnad?

Tänker på Hugh Heffner och han flickvänner, Anna Nicole Smith och hennes man. Vad är rätt? och är det kärlek?

Skeptisk som man är så har jag svårt att tro att det är kärlek, när det är för stora åldersskillnader. Jag tror att det kan vara som ett substitut för något. Eller så är man ute efter något, pengar kändisskap??


Fler bilder....


Snart 30

Om ett tag  (9 månader) så fyller jag 30.
Och jag börjar fundera, borde man inte ha satt upp några livsstolpar. Saker man skulle ha gjort innan man fyller 30!

Typ.
*Rest jorden runt.
*jobbat utomlands
*tjänat min första miljon


Ja, ni hajar vad jag menar.
Men Just nu känns det som om tiden inte finns till för att göra det... Eller??

Kanske ska jag sätta upp mål tills jag fyller 50? men vilka mål ska ha man tills dess?

Hammarby IF

Efter igår så blir jag arg, ledsen och skitsur!Fast i nästa stund så slår mitt grön/vita hjärta till och jag kommer på....

SKIT I TABELLEN BAJEN BÄST ÄNDÅ!!!


Bilderna


Gissa vad jag är bjuden på??


Bröllop!!

Min bror ska gifta sig!!

Tiden går fort

Hej!!

Har glömt att skriva på ett tag.. Inte för att jag inte har haft lust utan för att jag har inte hunnit.. Var vart på resande fot.

men men.. Jag lovar att jag ska bättra mig.
Och att jag ska lägga upp bilderna jag tog i lördags.. Så kul det var!

Trodde inte att jag skulle gilla så många bilder som jag gjorde...

Modell för en dag

Jag ska vara modell för en dag


Hih ser verkligen fram emot detta..

Nettan Frida Petra och Jag ska ha en heldag nu på Lördag...
Med lite vin go mat och en massa skratt...

Lovar att lägga upp bilder när det är dax för det!

Sluta regna..

Snälla sluta regna.. Det är bara trist med detta väder.. Jag blir så deppig....

Kursledare

Håller en utbildning i Trelleborg, ett bra gäng... De lysnar antecknar och för diskution..


Ojdå!

Helgen har vart händelserik och jag har inte haft tid/ork eller energi till att rapportera.

Har kollat på majbrasan.. lagom kul så där...

I fredags gick vi i 1:a maj tåget!!

Älgarna demonstrerar Älgarna har fått nog!

Så stolt mamma var!!  Hon har gjort plakatet själv, och hon valde sitt eget budord på det!
Hon valde mellan billigare godis eller detta....

Sen i lördags så firade vi loppans 8 års dag.
Vädret var toppen så barnen kunde var ute och leka. Julia fick en massa presenter, Och hon var så glad för alla hon fick.


mamma kan inte fatta att det 8 år sen du kom till mig....


RSS 2.0