Så får man tiden att gå..

I väntan på att tiden ska gå så får man roa sig lite.. Dessa togs när jag skulle åka hem till Malmö...

Mr i djungelnMr fingar på....

Mr tar en fika paus

Mr ute i skärgården...


Mr badar


Mr på Fest


Mr i krukan


Bio hyfs??!

Hade en tjej kväll igår med mat, nått glas vin och sen avslutade vi med Bio. Det var jätte trevligt, men jag tror att vi inte var så omtyckta inne i salongen.

Vi satt o snackade UNDER REKLAMEN och en man säger åt oss att vara tysta. Förlåt säger vi och snackar lite tystare, menar det är ju ändå reklam. Han vänder sig om igen och ger oss onda ögat. Vi fattar vinken och håller tyst under resten av reklamen. Salongen släcks ner och filmen ska börja.

Varje gång som någon harklade sig eller prasslade med sin godis påse så vänder denna man sig om och blänger eller hyschar åt oss. Det behövde inte ens vara vi som gjorde ljudet. Men vi fick för alla Oljud som hördes under filmens gång.

Tillsist så blev jag lite irriterad,

Herre gud!! Om du vill ha helt knäppt tyst när du ser en film, så gå inte på bio hyr den!! Jag förstår att det ska vara tyst. Men knäppt tyst??

På vägen hem började jag tänka på det där. Vad är Bio hyfs? Ska det vara knäppt tyst? Är det okej att prata under filmen? Prassla med påse? Finns väll några oskrivna regler om bio besök som det finns med allt annat. Men vilka är dem?

Ni får gärna berätta för mig.


Tänker på dig idag..

Du vet vem du är.. Och jag vill bara att du ska veta att jag tänker på dig idag! Du finns i mina tankar.

Älskar dig massor!!


Lite kort om mig...

Har ganska länge funderat på det här fenomenet bloggar... Varför gör man detta?! vem vill läsa? Och varför, VARFÖR ska jag göra det?
Men efter lite övertalning så blev det så att nu sitter jag här.. Och har startat en blogg.

Här kommer ni att få läsa om mig och mina åsiker, saker jag tycker är fel, bra eller andra saker jag tycker är värt att skriva om. Förväntar mig inte att alla kommer att hålla med mig i mina åsikter men så länge man kan ha en vettig diskution och respektera varandras olikheter. Det är ändå det som gör oss unika.
Tänk vilken tråkig värld vi skulle ha om alla såg likadan ut??!!

Mer om mig... hmmm

Jag är en mamma.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0