Success

Det finns människor i världen som har lyckats väldig bra, med det dem har gjort.
Jag behöver inte gilla dessa människor för vad de står för eller tycka som de, men jag kan inte låta bli att bli imponerad utav deras hängivenhet, deras strävan att bli något.  Att de är smarta helt enkelt. 

Exempel på detta är Blondinbella och Hugh Hefner. Jag jämnför inte dem. Men båda två har lyckats bra här i livet med det de har gjort.

Isabella Desirée Löwengrip Rydberg, född 21 oktober 1990, även känd som Blondinbella, Hennes blogg "Blondinbellas blogg", som hon startade vid 14 års ålder, är för närvarande den mest populära bloggen i Sverige, enligt bloggportalen. Hon anser själv att det hon bloggar om mest är sitt liv och vardag. Förutom bloggandet går hon i gymnasiet Jensen Norra hon äger dessutom 80 procent av Blondinbella AB, som säljer annonser och driver bloggens kommersiella verksamhet. I juni 2008 startade Löwengrip nätbutiken Bellme, som komplement till bloggen. 2008 hade hennes eget tv-program kallat "Blondinbellas TV-dagbok" premiär i TV400, och hon deltog i Let's Dance 2009.

Ganska bra jobbat för att vara så ung.
Personligen så är jag inte något större fan av henne, men jag kan inte låta bli att bli imponerad utav hennes framgång.Hugh Marston Hefner
, född 9 april 1926 i Chicago, Illinois, är en amerikansk medieföretagare, grundare och ägare av tidskriften Playboy (sedan 1953).

Hugh Hefner arbetade i början av 1950-talet på tidningen Esquire. Trots att tidningen var frispråkig och erbjöd sina läsare kvalité, så tyckte Hefner att det var någonting som saknades. Han började fundera över den perfekta tidningen och de ledde så småningon till manifestation. Hemma i hans lilla kök i Chicago skapades tidningen Stag Party, en tidning för män som snart döptes om till Playboy. Det allra första numret pryddes av Marilyn Monroe, något som bidrog till framgångarna.Redan från början såg Hefner till att knyta högaktuella och orädda skribenter till sig, något som också skapade rubriker och uppmärksamhet.

Tidningen Playboy växte och lösnummerförsäljningen likaså. Hefners ambitioner kostade pengar men det hade han råd med. I början av 1970-talet då tidningen sålde som mest, såldes sju miljoner exemplar varje månad! Denna enorma tillväxt ledde till många sidoprojekt: bokutgivning, TV-sändningar, Playboy-klubbarna och mycket annat.

Hefner bor sedan 1971 på Playboy Mansion på Charing Cross Road i Holmby Hills i Los Angeles. Egendomen har blivit omtalad för de fester med speciellt inbjudna som Hefner ordnar med jämna mellanrum.


Säga vad man vill om mannen, men han är smart. och han har jobbat hårt för sitt imperium.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0