Våfflor!!
Satt och tänkte.. (Ja, jag kan sånt)
Det är ju våffeldagen idag. Så nu ska här ätas våfflor.
Till varmrätt:
Det är ju våffeldagen idag. Så nu ska här ätas våfflor.
Till varmrätt:
Blanda samman 2 dl crèmefraiche eller Turkisk Yoghurt. Salta och peppra efter smak.
Blanda i 100 g lax, finstrimmlad. 5 syltlökar eller 2 charlottenlökar. Hackade.
Servera med lite grönsaker och varma våfflor.. Mums..
Till efterrätt:
Grädda vanliga våfflor och servera med följande
- Hela/hackade jordgubbar
- Äpplebitar, kanske förkokta i en lag bestående av 1 dl socker och 1 tsk kanel och någon matsked vatten. Två normalstora äpplen behövs.
- Äpplemos, gärna kanelkryddat (1 krm till 1 dl mos ungefär, låt dra ett dygn i kylskåp innan du använder det.)
- Hjortronsylt
- Rabarberkompott
- Riven choklad, riv blockchoklad med rivjärn eller osthyvel.
- Mascobao-socker (lätt raffinerat rårörsocker,där näringsämnena och även den goda smaken bibehållits)
- Polkagriskross: ta polkagrisspånor och lägg i en plastpåse. Krossa genom att trycka/rulla med kavel eller en flaska över. Eller skär flarn av en polkagrisstång med en potatisskalare!
Kommentarer
Postat av: camilla
åh gud så gott med creme fraiche till.
Själv hällde jag först ut halva våffelsmeten på golvet, sen hällde jag ut 3 dl grädde på golvet och bordet och sen spillde jag hallon över hela tröjan.
Min dag idag!
väggordet kommer ifrån vinylahem.se :)
Trackback