Sjuk

Nåot riktigt obehagligt hände mig natten mellan fredag och lördag!

Låt mig berätta fö början:
Vi var bjudna till AP´s lilla systers 18 års kalas. Väldigt trevligt. Vi åt gott,och hade det trevligt.
Efterom min mage har vart som den är drack jag ingen alkohol.
Vilket om, när klockan var 22.30 bestämde jag mig för att det var dax att åka hem. Sambo stannade kvar, men med mig hade jag Julia och AP´s son. (han var trött)

Vi kom hem och jag bäddade ner mig och barnen i sängen!

ca klockan 02.00 kom sambon hem, och jag vaknade, vi pratade om vad som hänt under kvällen, och helt plötsligt känner jag mig yr, sen minns jag inge mer.
Tydligen har jag sagt till sambon att jag måste gåpå toaletten och på väg ut till toan ramlar jag ihop, Vaknar till, och ligger då på golvet skakar som ett asplöv. Sambon sitter breve mig och är duktigt nervös.
Jag har svimmat!
Tydligen har mitt undervetna fattat vad som på gäng och jag har i fallet försökt att lindra fallet genom att sätta till knäna först, men ändå fallit med huvudet före i klickerns golvet.

Efter en stund då jag kan resa mig upp ringer vi 1177 och de rådgiver oss till att åka till akuten då jag fortfarande känner mi svimfärdig.

Vi ringer till AP som kommer över för att passa de sovande barnen och tar en taxi in, känns olustigt att åka in då jag vet att det är Malmöfestivalens sista natt och jag tror att det ska vara fullt.

till vår förvåning är akuten näst intill tom.
Får lämna en massa blodprover och EKG, de kollar hjärnan och gör t.o.m ett graviditetstest på mig, Men hittar inga uppenbara fel på mig.

Räddslan att falla ihop ligger fortfarande i huvudet och jag litar inte på min kropp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0